KOP VAN JUT

KOP VAN JUT Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kop van Jut. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2022 om 12:04 really good food! thank you
16 mei 2022 om 13:13 I am confined to my hotel room because of Covid, it was a nice treat the food was amazing. Thank you! So sad that I can’t get out and enjoy my trip.
20 feb 2022 om 18:57 De zuurkoolstamppot was erg lekker!
24 jan 2022 om 19:38 Van hrt moment dat de order is geplaatst tot het moment van bezorging was langer dan 1 uur. De portie aardappelen was aan de kleine kant. De rest was allemaal prima.
21 jan 2022 om 9:20 Eten was koud en erg laat bezorgd
24 dec 2021 om 20:57 Het eten was goed. De bezorging duurde echter vrij lang (1 uur).
17 dec 2021 om 19:52 De bezorgtijd was bijna een uur. Het eten was prima.
7 okt 2021 om 14:59 Kruidenboter ontbrak. Soep was lekker. Boerenkool een beetje smakeloos.
18 sep 2021 om 21:52 Dit was mijn tweede keer dat ik besteld heb, en het was weer heel erg lekker. Dit keer heb ik de rollade met pinda saus genomen en deze was zeer goed. Ik ben niet zo'n grote eter dus ik doe er 2 dagen mee mijn hartelijk dank voor de bezorging.
16 sep 2021 om 23:40 Was lekker en snel geleverd. De gehaktbal was wel wat licht. Had iets beter gebakken mogen worden.
5 sep 2021 om 21:43 in één woord geweldig ik kom beslist nog eens terug.Mijn hartelijke dank,
17 aug 2021 om 22:31 Knapperige schnitzel, en de bloemkool was net beetgaar en niet papperig. Lekker!