KOP VAN JUT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kop van Jut. Meer weten? Ontdek meer

20 dec 2022 om 21:39 I received half of what i ordered
19 dec 2022 om 19:46 De zuurkool lekker van smaak maar helaas niet heel erg warm, de uitgebakken spekjes super (!), de gehaktbal oké, maar de worst was echt onder de maat, niet lekker en heel fabrieksmatig/,'plastic'.
29 nov 2022 om 19:51 Eens en nooit meer!!kip salade besteld€15. Alleen droge sla met 4 stukjes tomaat en 5 kleine stukjes komkommer . Erwtensoep met worst was slechts muffe erwtensoep(uit blik) zonder worst. Klacht ingediend , geen enkele reactie tot op heden.
4 nov 2022 om 20:24 Tomatensoep en de zuurkool was wat weinig. Soep en zuurkool was lekker, de zuurkool wel wat te zout naar mijn smaak.
19 okt 2022 om 11:16 Wij bestellen vaak bij Kop van Jut omdat de gerechten zo lekker smaken! Vandaar dat we, als we de tijd hebben, ook daar gaan dineren. Ze bieden niet alleen een uitstekende bezorgservice maar het is ook goed vertoeven in het restaurant.
17 okt 2022 om 6:37 Andijvie stamppot was heerlijk, alleen de gevraagde rookworst ontbrak
26 sep 2022 om 20:20 Salade was oud, toetje was niet aanwezig vervanging was niet het geld waard wat jullie erom vragen. Eten was een half uur te laat dan gevraagd
10 aug 2022 om 19:16 De portie was aan de kleine kant.
8 aug 2022 om 23:46 Ik vond het verrassend goed. Lekkere bak andijvie, heel behoorlijk van smaak, met veel jus en rookworst die ook prima was. De gehaktbal was minstens een 8,5, echt smaakvol. Had iets donkerder gemogen, dan zag ie er net zo lekker uit als ie was.
22 jul 2022 om 0:00 Het eten was warm, lekker en vers! Aardige en beleefde bezorger. Dus een 10!
31 mei 2022 om 12:04 really good food! thank you
16 mei 2022 om 13:13 I am confined to my hotel room because of Covid, it was a nice treat the food was amazing. Thank you! So sad that I can’t get out and enjoy my trip.